Yogastien

Yogastien

Akacielunden 13a
4000 Roskilde
+45 22 31 65 66
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Den aktive afspænding

Gennem yoga kan man udvikle en kombination af udholdenhed, balance, styrke og smidighed. Og det er der mange, der kan se perspektivet i, for Maria la Cour Weigelt har haft god søgning til sine hold, siden hun åbnede Yogastien i Trekroner i 2016. Lige fra starten var der mange tilmeldinger til holdene, og det kom ikke bag på hende.

“Trekroner som bydel er det ideelle kundegrundlag for det, som yoga kan tilbyde med sin unikke kombination af styrke, smidighed og mental afspænding,” siger Maria la Cour Weigelt. “Her bor åbne og nysgerrige mennesker, som gerne vil prioritere den aktive afspænding af krop og sind, som en nødvendig og sund pause i vores stressede hverdag.”

Der findes et utal af forskellige yoga former, og yoga er ikke bare en kropslig disciplin som mange tror. Derfor understreger Maria Weigelt, at man hos Yogastien underviser i Iyengar yoga, som man kan se som en kropslig mentaltræning.

“Iyengar yoga er en kraftfuld yogaform, hvor du qua anatomisk præcision fastholdes i nuet, hvorved yoga kan opleves som meditation i bevægelse. Det er en lang proces at blive Iyengar-yogalærer, og for at kvalitetssikre undervisningen skal man løbende leve op til mange krav for at være certificeret,” fortæller Maria la Cour Weigelt, der tilmed har skrevet speciale om Yoga i et Sundhedsfremmeperspektiv, da hun blev Cand.mag. i Sundhedsfremme og Pædagogik fra RUC.

Hos Yogastien er der hold for alle typer elever, for de uerfarne til de meget rutinerede, for forældre og børn, for unge og for ældre. Se nærmere på www.yogastien.dk

Maria Weigelt

Trekroner Butikscenter

Trekroner Centervej
4000 Roskilde
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Administration:

Trekroner Center A/S
Bispevej 2
2400 København N​V
+45 3810 2107