aliaxis

Aliaxis

C/O Nicoll Nordic A/S
Trekroner Centervej 57
4000 Roskilde
+45 78 76 24 00
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Storleverandør af vvs-løsninger

Trekroner Butikscenter huser et salgsselskab for en af verdens største producenter af professionelle vvs-løsninger: Aliaxis-koncernen. På første sal over SuperBrugsen sidder en stab af interne og eksterne sælgere, der betjener grossister i vvs-branchen over hele landet. For den almindelige forbruger siger navnet Aliaxis måske ikke så meget, men i branchen er det en stor spiller.

“Vi er leverandører af VVS, VA og tekniske keramik løsningerer, Aliaxis er faktisk verdens største producent,” forklarer Jesper Dehn, som står i spidsen for Aliaxis i Trekroner. “I Danmark har vi også en fremtrædende position med mange anerkendte mærker i sortimentet. Fra kontoret her betjener vi grossister, som igen sælger til installatører og ingeniører.”

Der står også Nicoll Nordic A/S på døren hos Aliaxis, for sådan hedder det nordiske salgsselskab for Aliaxis’ produkter. Virksomheden flyttede i 2016 fra Køge til Trekroner for at få nyere lokaler, og Jesper Dehn fortæller, at man er tilfreds med både beliggenheden og kontorerne:

“Vi får tit gæster fra ind- og udland, og så fungerer det rigtig godt med at have for eksempel Café Freunde som nabo, hvor man lige kan få en nem frokost. Det giver også en god dynamik at være nabo til universitet med de studerende i området, og så er det da rart at klare indkøbene i SuperBrugsen eller Fakta, før man tager hjem.”

 

Trekroner Butikscenter

Trekroner Centervej
4000 Roskilde
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Administration:

Trekroner Center A/S
Bispevej 2
2400 København N​V
+45 3810 2107