Region sjaelland psykiatrien

Region Sjælland Psykiatrien

Trekroner Centervej 57, 2. sal
4000 Roskilde
+45 58 53 74 50

Godt valg til kontorer

To etager over SuperBrugsen har Region Sjælland lejet hele etagen til kontorer for en specialfunktion inden for psykiatrien i regionen. I alt 12 medarbejdere har her deres daglige arbejde.

“Vi er en del af psykiatrien i Region Sjælland, hvor vi varetager ældrepsykiatrien i Roskilde og i seks omegnskommuner,” forklarer afdelingssygeplejerske Lise-Lotte Jensen, som sammen med en læge udgør ledelsen af specialfunktionen. ”Her i Trekroner har vi ambulant behandling og en hukommelsesklinik, og så rykker vi også ud med et hold bestående af en sygeplejerske og en læge, når der opstår problemer med en af de ældre i de syv kommuner. Det kan for eksempel være i forbindelse med demens eller depression.”

Specialfunktionen under Region Sjælland rykkede ind på 2. salen, da Trekroner Butikscenter var nybygget, og afdelingssygeplejerske Lise-Lotte Jensen fortæller, at det fungerer godt at bo her.

”Det er nogle gode lokaler med en god akustik, og så er vi dejligt fri for trafikstøj, selv om motorvej og station er tæt på. Vores ansatte kan nemt komme til og fra, og de er glade for, at man kan hente frokostmad lige uden for døren i enten SuperBrugsen eller på en af caféerne. Der er et virkelig godt nærmiljø for en lejer som os, og vi er glade for, at der er lidt liv i området.”

Kontorerne er indrettet efter ældrepsykiatriens ønsker med kontorer, samtalerum og mødelokaler. ”Det er et rart sted at tage på arbejde hver dag,” slutter Lise-Lotte Jensen.

Lise Lotte Jensen Psykiatrien

Trekroner Butikscenter

Trekroner Centervej
4000 Roskilde
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Administration:

Trekroner Center A/S
Bispevej 2
2400 København N​V
+45 3810 2107