Kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen

Trekroner Centervej 65, 1. Sal
4000 Roskilde
7255 7000
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fokus på social indsats

Oven på Fakta i Trekroner Butikscenter har Bygningsstyrelsen lejet hele to etager til Kriminal­forsorgen Sjælland. Her har Kriminal­forsorgen Roskilde (KiF)  sine kontor­er og cirka 32 ansat­te deres daglige gang. KiF Roskilde repræsenterer Kriminal­forsorgen i 10 kommuner under Midt- og Vest­sjællands Politi­kreds, og Susanne Kollerup arbejder her som enhedschef.

“Vores opgave er primært at føre tilsyn med men­nesker, som er blevet løsladt efter en straf, afsoner en betinget dom eller aftjener samfunds­tjeneste,” fortæller hun. “Til det formål har vi 6 admin­is­tra­tive med­ar­bej­dere, men ellers er de resterende social­rådgivere, formålet er naturligvis at hjælpe folk videre til en tilværelse uden kriminali­tet.”

KiF Roskilde rykkede ind i Trekroner Butikscenter i det tidlige forår 2010, hvor byggeriet stadig stod råt, og hvor de derfor selv kunne ind­rette kontorerne. Enhedschef Susanne Kollerup er tilfreds med belig­genheden og med centret som arbejds­plads.

“Det fungerer godt her i Trekroner, hvor vi har både motorvej, tog og busser lige til døren. Medarbejdere og borgere kan nemt komme til og fra, og i det daglige kan vi hente en lækker frokost på torvet eller købe stort ind i enten SuperBrugsen eller Fakta, før vi tager hjem. Lokalerne er også fine og vel­fungerende, så alt i alt er vi meget til­fredse med bygningerne,” slutter resocial­iserings­konsulent Susanne Kollerup.

 

Trekroner Butikscenter

Trekroner Centervej
4000 Roskilde
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Administration:

Trekroner Center A/S
Bispevej 2
2400 København N​V
+45 3810 2107