titteboo logo

Titteboo

Livstilsprodukter til din familie med fokus på design, kvalitet og bæredygtighed

Akacielunden 11B
4000 Roskilde
+45 611 900 60
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

TITTE BOO…

… Hvilke associationer popper op i dit sind når du hører dette udtryk?

For os er det med det samme, børn, uskyld, glæde og nærvær. Derfor ønsker vi, at de produkter vi tilbyder dig, er ligeså uskyldige, og bringer lige så meget glæde som navnet indikerer.

Når vi udvælger vores produkter, hvad enten det er tøj, møbler, care produkter eller legetøj, er det derfor af stor betydning for os, at mærket er indbegrebet af lækkert design og god kvalitet. Så kan både dine børn og eventuelt andre herefter nyde stor gavn af det. Vi elsker også, når dem vi køber mærkerne af, i deres process på den ene eller anden måde, passer godt på naturen, dyrene og vores medmennesker, og er derfor altid på udkig efter økologiske mærker, bæredygtige produkter eller produkter fra virksomheder der støtter relevante projekter.  Vi tilbyder en del GOTS certificerede mærker, som tager et stort gennemgående hensyn til økologi og bæredygtighed. Vores udvalg består dog ikke udelukkende af økologiske varer, men vi vil altid gerne hjælpe dig med info om produktet, så du er fuldt ud klar over, hvad du får med hjem. Tjek alle mærkerne ud her på siden, eller kom og se dem i vores butik, hvor du selv kan mærke efter. 

Vores butik

Vores butik ligger lige ved Trekroner Station i Trekroner Butikscenter, som er et lille, men hyggeligt shopping miljø. Her kan du opleve stemningsfyldt cafeliv, lokalt designet tøj, luksus secondhand m.m. kun 3 min i tog fra Roskilde St. og 25 min fra København H. Skulle du hellere være i humør til at tage bilen, er det kun 10 min væk fra Roskilde centrum og der er nem og hurtig tilgang til Motorvejen, samt gode parkeringsmuligheder (Fakta's p-plads er tættest på. HUSK at stille p-skiven). Der er selvfølgelig også altid de gode og sikre cykelstier herud til.

På vej ned mod Trekroner sø, finder du vores nyindrettede butik, hvori vi har forsøgt at skabe et børnevenligt univers med legehjørne og mulighed for at tegne på væggen… nogle steder ;)

Efter besøg hos os, så tag eventuelt dit barn med en tur rundt om Trekroner Sø, og nyd det naturskønne område, hvor I kan møde smukke svaner, perlehøns, ænder, heste, geder og det sødeste højlandskvæg.

Kontakt

Vi vil meget gerne vide hvad din oplevelse har været af vores butik samt hjemmeside, så har du ris eller ros så skriv endelig til vores mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring til os på telefon +45 611 900 60 alle hverdage fra kl. 10.00-17.30 (lukket mandag) og lørdage kl. 10.00-14.00.

Tøv heller ikke med at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål, ønsker eller forslag.

Vi glæder os til at høre fra dig…

titteboo butik roskilde

Trekroner Butikscenter

Trekroner Centervej
4000 Roskilde
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Administration:

Trekroner Center A/S
Bispevej 2
2400 København N​V
+45 3810 2107