medical confident

Confident Medical Aesthetics Clinic

Akacieludnen 3C
4000 Roskilde

+45 2887 2055
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Confident Medical Aesthetics Clinic slog for første gang dørene op i Trekroner Butikscenter i april 2019. I døren bliver du taget varmt i mod af Nanni Lundsteen, der er kvinden bag Trekroners nye skønhedsklinik. Nanni Lundsteen er uddannet kosmetisk sygeplejerske og registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Confident Medical Aesthetics Clinic udfører en lang række skønhedsbehandlinger herunder filler, botox, skinbooster, kemisk peeling, aquagold og microneedling.

»Jeg har mange års erfaring i at studere ansigtets morfologi fra min baggrund som frisør og make-up artist. I mit arbejde lægger jeg stor vægt på naturlige resultater og tager altid udgangspunkt i den enkelte klients unikke ønsker og behov,« fortæller Nanni Lundsteen. »Udover mit fokus på skønhedsbehandlinger af højeste kvalitet, er klienternes sikkerhed en topprioritet hos Confident Medical Aesthetics Clinic. Som klient er det vigtigt, at man kigger efter registrerede og certificerede klinikker.«

Det er Nanni Lundsteens mission at tilføre velvære og luksus til Trekroner. Målet er at give alle klienter en følelse af selvværd og selvtillidsboost. Klinikkens anti-age skønhedsbehandlinger har fokus på aldring med ynde og naturlige resultater. Hos Confident Medical Aesthetics Clinic kan alle være med.

Confident Medical Aesthetics Clinic har åbent efter aftale.

Du finder skønhedsklinikken på Trekroner Centervej 54B.

 

Trekroner Butikscenter

Trekroner Centervej
4000 Roskilde
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Administration:

Trekroner Center A/S
Bispevej 2
2400 København N​V
+45 3810 2107