holdbar logo

Holdbar

Trekroner Centervej 50
4000 Roskilde
+45 60 55 81 64

Et bæredygtigt valg

Holdbar gør det nemmere for dig at tage bevidste og bæredygtige valg i din hverdag. Her finder du et stort udvalg af bæredygtig mode til både kvinder og mænd. Gå op opdagelse i det store sortiment af tøj, sko, accessoires og personligpleje.

Hos Holdbar finder du med andre ord alt til den grønne garderobe. Bag forretningen står Britt Tang Pedersen og Tina Fonesca, der har solid erfaring med henholdsvis miljørådgivning og detailhandel.

»Vores mål er at gøre det nemt for den enkelte at træffe bæredygtige valg. Vi oplever, at mange gerne vil tage bevidste valg, men giver op, fordi det kan være en jungle at finde rundt i, hvad der egentligt er bæredygtigt, og hvad der ikke er. Vi vil gerne være forbrugernes garant for, at det, de køber hos os, lever op til strenge krav i forhold til råvarer, produktion og arbejdsforhold,« fortæller Britt Tang Pedersen, der er ansvarlig for at verificere produkternes bæredygtighed.

Bæredygtighed er mange ting, og hos Holdbar kan den bevidste forbruger derfor finder flere forskellige grene inden for bæredygtighed.

»Vi arbejder ud fra flere grene. Fælles for alle grenene er, at de bygger på bæredygtighedsprincipper. Vi forhandler blandt andet produkter, der er bæredygtigt produceret. Vi forhandler både certificerede produkter og produkter af små producenter, der ikke har økonomi til en egentlig certificering, men hvor produktionen alligevel foregår transparent og bæredygtigt. Vi har også en gren af særligt udvalgt vintage tøj i høj kvalitet.«

Udover at forhandle bæredygtige produkter samarbejder Holdbar med en række forskellige indsamlingsordninger, der har til formål at øge materialers livscyklus og støtte sociale projekter i ind- og udland gennem lokalinddragelse. Generelt er lokalt engagement og formidling af bæredygtighed en af grundstenene bag Holdbar, der også ønsker at samarbejde om bæredygtige projekter med studerende og andre lokale institutioner. Butikken er derfor også indrettet med projektor og plads til forsamling.

Når du træder ind ad døren, bliver du mødt af en rå indretning i naturlige materialer. Også her er bæredygtighed et gennemgående tema. Al inventar har de to indehavere selv bygget i bæredygtige materialer. Træet, der står i stærk kontrast til de rå betonvægge, er gentræ – genbrugt fra for eksempel Roskilde Festival. 

Holdbar 2

Holdbar 1

Trekroner Butikscenter

Trekroner Centervej
4000 Roskilde
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Administration:

Trekroner Center A/S
Bispevej 2
2400 København N​V
+45 3810 2107