byline logo

Byline & Bisgaard

Dansk design · Mode · Interiør

Trekroner Centervej 55
4000 Roskilde
+45 41 71 40 00

Bæredygtig livsstil

Line Geertsen Lorentzen og Louise Bisgaard er de to kvinder, der gemmer sig bag butiksnavnet Byline & Bisgaard. Med modetøj, wellnessprodukter, te og delikatesser driver de en ægte livsstilsbutik, hvor hylder og bøjler bugner af håndplukkede varer, man ikke finder andre steder i Trekroner eller i Roskilde Centrum.

“Bæredygtighed, økologi og høj kvalitet er nøgleordene for vores produkter, hvad enten det er delikatesser, interiør, tøj eller personlig pleje,” fortæller Louise Bisgaard. “Vi har fortrinsvis danske producenter, og de er specielt udvalgt til butikken, fordi de matcher kunderne. Vi bor her selv, så vi kender kundernes smag.”

Line Geertsen Lorentzens fokus er tøjet, som hun selv designer. Det sker ud fra de samme værdier som mange af de producenter, der leverer varer til butikken.

“Jeg kalder det slow fashion, fordi materialerne er holdbare, og fordi de forskellige styles skal kunne holde i lang tid. Når jeg lancerer nye styles, kan de kombineres med de gamle, så man stille og roligt kan udvikle garderoben. Den holdning og de værdier gennemsyrer alt, hvad vi sælger og gør i butikken,” siger Line Geertsen Lorentzen.

Wellnessprodukter fra Badeanstalten og Canaderm, te fra Kirsten Kronborg, Life In A Bag plantegaver, Planteplaneter og delikatesser fra Lie Gourmet er blot nogle af de mærker, der tilfører Trekroner luksus og livsstil hos Byline & Bisgaard.

Louise og Line fra Byline & Bisgaard

Trekroner Butikscenter

Trekroner Centervej
4000 Roskilde
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Administration:

Trekroner Center A/S
Bispevej 2
2400 København N​V
+45 3810 2107