jj kommunikation logo WEB NY

JJ Kommunikation

Når strategi skaber værdi

Trekroner Centervej 57, 1.tv.
4000 Roskilde
+45 4659 0550
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kommunikation, der skaber værdi for din virksomhed

JJ Kommunikation tilbyder stærk rådgivning i strategisk kommunikation og markedsføring, så du får en samlet og målrettet profilering over for de rigtige målgrupper på de rigtige kanaler.

JJ Kommunikation hjælper med kommunikationsopgaver, der skaber værdi for forretningen og sikrer, at du når dine mål. JJ Kommunikation er dit eksterne kommunikationsbureau med specialiserede medarbejdere.

»Vi er specialister i at hjælpe virksomheder med at nå deres mål og få de præcise budskaber ud til udvalgte målgrupper. Beliggenheden i Trekroner Butikscenter er optimal for os, fordi vi hurtigt kan komme rundt til vores kunder, og de kan nemt komme til os,« siger chefrådgiver og indehaver Jan B. Jensen. 

Hver dag løser JJ Kommunikation kommunikations- og markedsføringsopgaver for virksomheder i hele landet og rådgiver om alt fra kommunikationsstrategi og markedsføring på sociale medier til grafisk design.

JJ Kommunikation tilbyder hjælp og rådgivning inden for:

  •         Strategi og markedsføring
  •         Sociale medier og web
  •         Grafisk design
  •         Video og foto

»Vi træder til som virksomhedens eksterne kommunikationsafdeling og rådgiver og tænker kommunikationen hele vejen rundt med kunden i centrum, når vi udvikler hjemmesider og skriver pressemeddelelser og artikler,« fortæller Jan B. Jensen.

JJ Kommunikation tilbyder strategisk kommunikation og markedsføring, så du får en samlet og målrettet profilering over for de rigtige målgrupper.

20151015 jj kommunikation press

Trekroner Butikscenter

Trekroner Centervej
4000 Roskilde
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Administration:

Trekroner Center A/S
Bispevej 2
2400 København N​V
+45 3810 2107