Trekroner Butikscenter bliver hver dag besøgt og brugt af både de lokale beboere og af gæster i området. Det resulterer i en stor og stabil kundestrøm, der ikke forventes at aftage, men tværtimod at vokse i de kommende år.

Situationen i dag

Allerede i dag er Trekroner langt ud over nybyggerstadiet. Det er en veletableret bydel med en perfekt sammensætning af beboelse, kontorer og uddannelse. Det betyder, at Trekroner Butikscenter har et solidt kundegrundlag, der er sammensat, så handelen er spredt ud over dagen og ugen.

  • 6.100 pendlere dagligt via Trekroner Station
  • 12.000 studerende på RUC og USCJ
  • 20-25 virksomheder i Erhvervsparken CAT
  • 1.500 arbejdspladser på skoler og institutioner

Læg dertil det store antal faste beboere, der har taget Trekroner Butikscenter til sig som det naturlige sted at handle og mødes. Ifølge statistikken er det aktive mennesker med gode indkomster, hovedsageligt i segmenterne børnefamilier og aktive seniorer.

 

Situationen fremover

Befolkningstallet i Roskilde forventes at vokse med 6,5 % årligt frem til 2020, og en tredjedel af denne vækst forventes at ske i Roskilde Øst. Inden for 1 kilometer fra Trekroner Butikscenter er der frem til 2020 planlagt:

  • 1.044 nye boliger
  • 25.500 m2 erhverv

Med andre ord: Trekroner og Roskilde Øst er et område med stor bevågenhed og med mange konkrete byggeplaner. Det er med til at sikre fremtiden for lejerne i Trekroner Butikscenter.

Trekroner Butikscenter

Trekroner Centervej
4000 Roskilde
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Administration:

Trekroner Center A/S
Bispevej 2
2400 København N​V
+45 3810 2107