Trekroner Butikscenter og de omkringliggende erhvervs- og boligbyggerier er hjertet i Roskildes nye, dynamiske bydel. Og det er særligt AKF Koncernen, der har været med til at udvikle området og holde fast i de store ambitioner bag bydelen.

Trekroner er en langsigtet satsning for Roskilde Kommune, og AKF Koncernen er stolte over at være med til at sætte præg på området. Trekroner er i dag velfungerende og har alle faciliteter i form af butikker, børnepasning, skoler og institutioner.

 

Ordentlighed betaler sig

AKF Koncernen blev grundlagt 1986 og bygger på kooperative værdier som fællesskab, ordnede forhold, ordentlighed og lønsomhed. De værdier er aldrig gået af mode, og danner basis for en solid virksomhed, som har stået bag flere inspirerende byggeprojekter.

De klare holdninger og de rene linjer præger AKF – lige fra valget af partnere over projektudvikling og byggeri til den løbende drift. AKF står for langsigtede investeringer og bygger for eftertiden, fordi det etisk og forretningsmæssigt giver bedst mening.

Fra Trekroner til Hillerød, og på udvalgte adresser i København, står byggerierne som vidnesbyrd om, at AKF efterlever sit værdigrundlag hver dag og i hvert eneste projekt. 

Trekroner Butikscenter

Trekroner Centervej
4000 Roskilde
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Administration:

Trekroner Center A/S
Bispevej 2
2400 København N​V
+45 3810 2107