Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Trekroner Butikscenter ligger i det bedst tænkelige kryds ved Roskilde. Her er der en fantastisk tilgængelighed, uanset hvordan man ankommer til området. Bydelen har naturen i baghaven, men er alligevel inden for rækkevidde af Roskilde centrum.

Trekroner Station

En travl station, der ligger få skridt fra Trekroner Butikscenter. Stor pendlertrafik af lokale beboere, der skal til København, og tusinder af studerende, der skal til RUC og USCJ. Rejsetid til København H på 20-30 minutter og mange afgange i timen.

 

Holbækmotorvejen

Direkte afkørsel fra Holbækmotorvejen bringer bilister til Trekroner Allé og videre til Trekroner Centervej. Det er hurtigt og enkelt, og det inspirerer mange lokale beboere til at foretage et stop for indkøb, før man kører helt hjem efter en travl arbejdsdag.

 

Andre transportmidler

Busserne 201A, 209 og 220 stopper ved Trekroner Station. Derudover kan man naturligvis nå Trekroner Butikscenter til fods og på cykel. Roskilde centrum er også inden for cykelafstand.

 

Parkeringsforhold

I umiddelbar tilknytning til Trekroner Butikscenter finder kunder, gæster og beboerep-pladser i gåafstand til butikkerne. På begge sider af centret er der 443 p-pladser med to timers fri parkering, hvad der giver god tid til at handle. Foran Trekroner Station er der 30 minutters parkering til af- og påsætning eller korte butiksærinder.

I p-kælderen under SuperBrugsen kan du betalingsparkere så længe du ønsker v.h.a. EasyPark app eller brug automaten.

Trekroner Butikscenter

Trekroner Centervej
4000 Roskilde
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Administration:

Trekroner Center A/S
Bispevej 2
2400 København N​V
+45 3810 2107