Nordens Søpark – Unikke boliger ved Trekroner Sø

 

IMG 0152

Ideel beliggenhed ved søen

Boligerne ved Lysalleen runder byggerierne i Trekroner Vest af. De nye boliger er meget forskellige i kraft af deres placering i en vifte og gennem deres indretning. Alle boliger er udstyret med private altaner eller terrasser i stueplan, så man har et privat uderum. Mange lejligheder har desuden karnap mod øst, hvor man kan nyde formiddagslyset og udsigten over Trekroner Sø, mens områdets tre nordlige boligrækker har store fælles tagterasser med udsigt over Trekroner sø.

Boligerne har niveaufri adgang via elevator og også adgang via trapper. De udmærker sig med stor iboende fleksibilitet, så det er muligt at flytte vægge og få færre eller flere soveværelser. Boligerne kan også inddeles i delelejligheder med soveværelser og fælles køkken og opholdsrum.

De faldende spring i niveauer, de store træer og lave bøgebuske giver enkle overgange mellem boligernes private område og de grønne fællesarealer. Kantzonerne mellem facaderne og de fælles grønne strøg værner om boligernes privathed, uden at det påvirker de grønne rums fælles karakterer. Der findes desuden et fælleshus med stort forsamlingslokaler med direkte forbindelse til tagterrasse, fælleskøkken og erhverv.

 

 

Trekroner Butikscenter

Trekroner Centervej
4000 Roskilde
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Administration:

Trekroner Center A/S
Bispevej 2
2400 København N​V
+45 3810 2107