trekroner cykler

Trekroner Cykler

Trekroner Centervej 69
4000 Roskilde
+45 42 33 64 51

Åbningstider:
Man-fre: 10-18, Lør: 10-14, Søn: Lukket

Cykel-Doktoren er klar

Cykelforretningen i Trekroner Butikscenter er præget af orden både i salgslokalet og på værkstedet. Det skyldes måske ejerens baggrund, for Taher Abdal Mohammed er oprindeligt uddannet sygeplejerske fra Afghanistan, inden han kom til Danmark og i 2008 tog en uddannelse som industritekniker.

”Jeg har snart 17 års erfaring i at arbejde med cykler, selv om jeg oprindeligt er uddannet som sygeplejerske,” fortæller Taher. ”Så jeg ser mig selv som Cykel-Doktoren, der både kan sælge cykler og reparere dem, der er gået i stykker eller bare trænger til en renovering.”

Cykel-Doktoren sælger nye cykler, og så tager han også brugte cykler i bytte, som han sælger til meget favorable priser. Han opfordrer til, at du tager din gamle cykel med til forretningen.

”Lad os se på den. Måske kan renoveres og komme tilbage til en god og brugbar stand, eller måske kan jeg tage den i bytte, hvis du er interesseret i at købe en ny cykel. Jeg kan ikke lide, hvis ting går til spilde, og der står sikkert mange cykler rundt omkring, der kan renoveres og blive så gode som nye,” siger Cykel-Doktor Taher.

Trekroner Cykler ligger centralt i Trekroner Butikscenter, og du finder som nævnt et udvalg af nye og brugte cykler i butikken. Kig ind, og bliv godt kørende.

Taher Abdal Mohammed

Trekroner Butikscenter

Trekroner Centervej
4000 Roskilde
erhverv @akfholding.dk

Administration:

Trekroner Center A/S
Bispevej 2
2400 København N​V
+45 3810 2107