Beauty by louise

Beauty by Louise

Kendt ansigt i egen salon

Trekroner Centervej 75 B
4000 Roskilde

Efter at have haft lokaler i det centrale Roskilde har kosmetiker Louise Karlsgaard Rabe etableret sin egen salon i Trekroner, hvor hun tilbyder et væld af behandlinger, lækre skønhedsprodukter og kompetent rådgivning i en afslappet atmosfære. Og hun er ikke et ukendt ansigt i bydelen.

“Jeg har tilbudt behandlinger hos Stjernefrisøren i Akacielunden, og det har overbevist mig om, at det er det rigtige sted at åbne min egen salon,” siger den unge kosmetiker. “Mange af mine faste kunder kommer langvejs fra, og det bliver lettere for dem at komme til og fra min nye forretning, der også får navnet Beauty by Louise.”

Ansigtsbehandlinger, bryn, vipper, manicure, voksebehandling og massage er blot nogle af de tilbud, der har givet Louise en god start og en trofast kundekreds. Kosmetikeren har sans for skønhed og æstetik, men det er også vigtigt for hende at skabe ro og nærvær omkring behandlingerne.

“Alle skal kunne opleve glæden ved at forkæle sig selv, og jeg er glad for, at jeg nu kan forme min salon efter mit eget hoved. Jeg har allerede planer om at leje lokalerne ud fra tid til anden, så min vifte af behandlinger bliver endnu bredere. Ligesom bydelen skal min forretning også blive ved med at udvikle sig,” slutter Louise Karlsgaard Rabe. 

louise bil

Trekroner Butikscenter

Trekroner Centervej
4000 Roskilde
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Administration:

Trekroner Center A/S
Bispevej 2
2400 København N​V
+45 3810 2107