Cafe freunde

Café Freunde

Akacielunden 9
4000 Roskilde
+45 46 13 43 53

En succes med god smag

Café Freunde i Trekroner Butikscenter åbnede i februar 2016 i nye, flotte lokaler i Akacielunden. Og caféen har hurtigt slået sit navn fast som et populært mødested, kaffehus og spisested for de lokale beboere og for de mange gæster i området.

I dag skal man ofte bestille bord om aftenen for at få plads, og der er også fart på caféens cateringforretning. Det skyldes muligvis det kompromisløse fokus på den gode smag og de enkle, hjemmelavede retter, der er til at forstå. Den gastronomiske linje har i hvert fald ramt plet i Trekroner.

“Vi har ramt et godt niveau, hvor man kan droppe ind i løbet af dagen for en god kop kaffe, nyde en god frokost eller gå på opdagelse i menukortet om aftenen, hvor vi byder på solid bistromad til fornuftige priser,” fastslår Randi Tang Nielsen, leder af Dankbar Konsulenterne, som ejer og driver Café Freunde.

Dankbar bruger caféen som praktik og arbejdssted for mange af de unge, de har til behandling og undervisning, men kernen er de dygtige kokke og fastansatte fagpersonale, der lægger linien. Randi Tang Nielsen fortsætter:

“Caféen bliver kørt efter helt almindelige retningslinjer, og vi er virkelig stolte over at have ramt et koncept, som passer perfekt til Trekroner. Her kommer der studerende i løbet af dagen, lokale til frokost og middag – og så har det været et hit, at vi tilbyder alt som takeaway for de travle familier i området.”

Café Freunde Trekroner 3

cafe freunde stemning

Trekroner Butikscenter

Trekroner Centervej
4000 Roskilde
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Administration:

Trekroner Center A/S
Bispevej 2
2400 København N​V
+45 3810 2107