dankbar

Dankbar Konsulenterne

Akacielunden 15
4000 Roskilde
+45 61 69 01 39
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

For børn og unge med særlige behov

Sårbare og psykisk syge børn og unge er i en udsat position. Ofte har de været igennem forskellige behandlingsforløb, og for mange er det blevet svært – næsten umuligt – at “knække koden” for et liv, hvor de er selvkørende og velfungerende. Det er her, Dankbar Konsulenterne kommer ind i billedet.

“Dankbar er et højt specialiseret behandlings- og skoletilbud til de sårbare børn og unge, der allerede har været igennem meget, og for hvem vi kan være sidste stop,” forklarer Randi Tang Nielsen, som er grundlægger og leder af Dankbar. “Vi arbejder målrettet med lange behandlingsforløb, der kan omfatte undervisning, praktik og erhvervsrettede opgaver.”

For at have de nødvendige handlemuligheder, driver Dankbar ikke bare undervisning, men også butikker og en café, hvor de unge kan indgå i meningsfulde sammenhænge, ligesom folkene bag arbejder på at etablere et frugtbart ungdomsmiljø.

“Det er vigtigt at skabe rammer, hvor unge oplever konkrete udfordringer i forbindelse med for eksempel et job. Med Zusammen-butikkerne og Café Freunde har vi to tilbud, der fungerer på markedsvilkår, og sammen med vores behandlings- og skoletilbud giver det os en manøvrefrihed, der sikrer resultater,” forklarer leder Randi Tang Nielsen.

Otte ud af ti af de børn og unge, der bliver behandlet og undervist hos Dankbar, kan efter forløbet tage vare på deres eget liv og indgå i almindelige sociale- og jobsammenhænge.

Randi Tang Nielsen

Trekroner Butikscenter

Trekroner Centervej
4000 Roskilde
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Administration:

Trekroner Center A/S
Bispevej 2
2400 København N​V
+45 3810 2107