zusammen trekroner

Zusammen

Akacielunden 9
4000 Roskilde
+45 20 14 93 66
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Fashion med meget mere

Zusammen er en modebutik, der byder på mere end de fleste i Trekroner Butikscenter. Det gælder ikke alene tøjet, men også udvalget af tasker, accessories, velværeprodukter og delikatesser, som det store butikskoncept byder på.

Under samme paraply finder du også Zusammen Kids og en blomsterforretning, ligesom der er åben adgang til Café Freunde. I alt 600 kvm. shop-in-shop omfatter hele konceptet, og forretningen ligner ikke rigtig noget andet i hverken Trekroner eller i Roskilde centrum. Og det er der flere gode grunde til.

“Vores butikker drives på markedsvilkår, men vi tjener også til at skabe nye muligheder for de sårbare børn og unge, vi har i behandling og til undervisning,” fortæller Randi Tang Nielsen, leder af Dankbar Konsulenterne, som ejer og driver Zusammen. Hun fortsætter:

“Det er imidlertid vigtigt at fastslå, at butikkerne skal tiltrække kunder, fordi vi har et unikt udvalg af tøj til børn og voksne, lækre livsstilsprodukter, delikatesser, blomster, tasker og meget mere. Vi arbejder hårdt for at være den foretrukne butik i området. Punktum. Vores sociale dimension er blot en ekstra bonus.”

zusammen blomster

zusammen indretning

Trekroner Butikscenter

Trekroner Centervej
4000 Roskilde
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Administration:

Trekroner Center A/S
Bispevej 2
2400 København N​V
+45 3810 2107